MIN BLOGG

 

 

I min blogg - www.bloggen.talpedagogen.com - delger jag kontinuerligt mina tankar kring barns tal och språk. Det är min ambition att denna blogg ska bli ett levande forum för utveckling av detta viktiga område, som berör ett barns hela framtid.

 

Min blogg är en plats dit alla, som har frågor som rör barns tal och språk eller är nyfikna på ämnet, kan vända sig och hitta hjälp och inspiration!

 

Jag vill entusiasmera föräldrar, lärare, talpedagoger, logopeder, mor- och farföräldrar och andra intresserade och ge råd och idéer om hur man kan hjälpa barnen att utveckla tal och språk och hur man kan ha riktigt roligt med tal och språk tillsammans med barnen.

 

Det känns meningsfullt och inspirerande att få hjälpa och ge råd angående barn med tal- och språkproblem eller med förseningar i talet/språket. 

 

Välkommen att besöka min blogg och att ställa frågor. Jag ska göra mitt bästa för att ge min syn på ställda frågor och ser fram emot en dialog!

 

 

Foto: Martina Thalwitzer

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

INNEHÅLL

I min blogg»
www.bloggen.talpedagogen.com ger jag min syn på barns tal och språk och har en dialog med intresserade föräldrar såväl som lärare

 

Mina tjänster»
Jag kan bistå med allt ifrån föredrag och seminarier till att tillfälligtvis komplettera befintlilga talpedagogresurser

 

Min bok Tala ut och prata på»

En praktisk handbok med övningar och länk till en webbplats med bl a inspelade språkillustrationer

 

Superläraren»

Sandras beskrivning av Lotta som lärare

 

Reflektioner över barns tal och språk»
Allmäna reflektioner över barns tal och språk

 

Kontakt»
Så här får du kontakt med mig

 

 

En hemsida om barns tal och språk av Lotta Juhlin,

talpedagog, författare och föredragshållare